V-ați săturat de batoanele de cereale excesiv de îndulcite din magazin? Doriți să vă controlați aportul de carbohidrați? Coaceți acasă batoane de ovăz de casă cu miere și morcovi. Pregătite la cuptor, sunt plăcut de fine și, pe lângă gustul lor deosebit, au un bonus special: nu se sfărâmă și nu se lipesc.
Baton de morcovi și ovăz
0 min
0 min
Ușor
16 bucăți
Rețetă
Valori nutriționale la o porție/bucată
87 kcal
3g proteine
3g grăsimi
12g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g de fulgi de ovăz măcinați mărunt
- 200 g de Morcov (grătar)
- 50 g de Semințe de floarea-soarelui
- 2 lingurițe de Praf de copt
- 1 linguriță de Scorțișoară
- 1 linguriță de Extract de vanilie
- 2× ouă
- 2 linguri de Miere