Să mâncăm sănătos devine Mandimu 🩵

Cartofi cu sfeclă roșie

Cartofi cu sfeclă roșie

35 min 25 min Medie 2 porții

Cartofii sunt, probabil, cea mai frecventă garnitură și nici nu este de mirare. Cum ar fi, totuși, să îi completăm cu puțină sfeclă roșie? Astfel, nu doar că vor avea o culoare superbă, ci și o aromă interesantă. Desigur, nu poate lipsi pătrunjelul și ceapa prăjită.

Rețetă

Adaugă la favorite

Valori nutriționale la o porție/bucată

340 kcal 8g proteine 11g grăsimi 52g carbohidrați

Ingrediente

sfecla-rosie, cartofi, ulei-de-rapita, ceapa, patrunjell, unt, sare

Mod de preparare

Fierbeți sfecla și cartofii.

Până se fierb ambele, încingeți o linguriță de ulei de rapiță și prăjiți ceapa mărunțită.

Răzuiți ceapa pe răzătoarea mică.

Zdrobiți cartofii și adăugați sfecla, ceapa și pătrunjelul. Condimentați cu sare și adăugați untul.