Facem un apel la toți iubitorii de dovleac! Vă prezentăm o rețetă unde veți putea folosi piureul de dovleac, iar rezultatul chiar merită. Bucurați-vă de un desert nemaipomenit, cu budincă de casă și brânză de vaci.
Valori nutriționale la o porție/bucată
197 kcal
13g proteine
4g grăsimi
29g carbohidrați
Ingrediente
- 2× ouă (mărimea M)
- 500 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime (sub 10%)
- 1 linguriță de ștevia lichid
- 500 ml de Lapte de orez (poate fi înlocuit cu alte legume sau cu lapte de vacă semidegresat)
- 40 g de Miere
- 60 g de Amidon de porumb
- 300 g de Piure de dovleac
- sare
- 1 linguriță condimente de dovleac pentru garnitură (amestec de cuișoare, anason stelat și scorțișoară)