Să mâncăm sănătos devine Mandimu Mai multe despre Mandimu

Pâine de secară cu avocado

Pâine de secară cu avocado

10 min 5 min Greu 2 porții

Pregătiți-vă, din confortul propriei case, o cunoscută delicatesă, nelipsită din aproape orice cafenea și bistro. Pâinea de secară cu avocado reprezintă micul dejun perfect echilibrat, însă poate constitui și un prânz sau o cină lejeră. Vă garantăm că nu veți prepara această rețetă doar o singură dată.

Rețetă

Adaugă la favorite

Valori nutriționale la o porție/bucată

385 kcal 12g proteine 22g grăsimi 47g carbohidrați

Ingrediente

avocado, suc-de-lamaie, seminte-de-floareasoarelui, coriandru, otet-de-cidru-de-mere, paine-de-secara, oua, sare, piper

Mod de preparare

Într-un bol mic, zdrobiți avocado-ul cu furculița, adăugați zeama de lămâie, semințele de floarea soarelui, coriandrul, sarea și piperul. Apoi, puneți totul deoparte.

Într-o tigaie, prăjiți ouăle, eventual preparați ouă poșate.

Cu ajutorul unei furculițe, ungeți pâinea cu pasta de avocado, plasați oul și apoi cealaltă felie de pâine.