Să mâncăm sănătos devine Mandimu 🩵

Pizza integrală de casă

Pizza integrală de casă

85 min 25 min Medie 4 porții

Cea mai bună pizza integrală este cea de casă. Dați o șansă rețetei noastre și vă garantăm că nu veți mai merge la pizzeria decât doar ca să mâncați spaghete sau lasagna. În funcție de ingrediente, puteți prepare o versiune cu carne sau una complet vegetariană, depinde doar de preferințele dvs. Buon appetito.

Rețetă

Adaugă la favorite

Valori nutriționale la o porție/bucată

223 kcal 11g proteine 7g grăsimi 29g carbohidrați

Ingrediente

faina-de-secara, ulei-de-masline, drojdie-uscata, lapte, sare, oregano, zahar-din-trestie-de-zahar, rosii, usturoi, cimbru, mozzarella

Mod de preparare

Într-un bol, amestecați făina, uleiul, drojdia, laptele cald, sarea și zahărul. Acoperiți cu un prosop și plasați amestecul într-un loc călduros timp de o oră ca să crească în volum.

Într-un alt bol, amestecați roșiile din conservă, usturoiul zdrobit, cimbrul, oregano-ul și puțină sare.

Întindeți aluatul într-un cerc și plasați pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Ungeți aluatul cu un amestec de roșii, usturoi și condimente.

Pe suprafața aluatului, plasați felii de roșii proaspete și de mozzarella.

Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 190°C, timp de aproximativ 25 minute.

RECOMANDARE

Adăugați orice ingredient doriți pe pizza – de exemplu, spanac, carne de pui, șuncă, legume etc.