Aveți poftă de o prăjitură ușoară și proaspătă, cu fructe? Atunci această prăjitură cu caise și brânză de vaci reprezintă alegerea perfectă! În loc de făină, vom folosi fulgi de ovăz, care vor face această prăjitură să fie și deosebit de crocantă.

Prăjitură cu brânză de vaci, caise și mac
115 min
50 min
Medie
20 porții
Rețetă
Valori nutriționale la o porție/bucată
171 kcal
10g proteine
8g grăsimi
19g carbohidrați
Ingrediente
Pentru aluat:
- 350 g de Fulgi de ovăz
- 80 g de Zahăr din flori de nucă de cocos
- 110 g de Unt (temperatura camerei)
- 1× ouă
- ½ linguriță de Bicarbonat de sodiu
- 1 kg de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime (sub 10%)
- 3× ouă
- 2 linguri de Miere
- 50 g de Semințe de mac (semințe întregi - nu măcinate)