Să mâncăm sănătos devine Mandimu Mai multe despre Mandimu

Salată cu quinoa neagră

Salată cu quinoa neagră

26 min 16 min Ușor 4 porții

Rețetă

Adaugă la favorite

Valori nutriționale la o porție/bucată

412 kcal 6g proteine 33g grăsimi 21g carbohidrați

Ingrediente

quinoa, apa, ciupercis, avocado, frunze-de-salata-verde, seminte-de-canepa

Mod de preparare

Se clătește quinoa cu apă clocotită și se fierbe timp de 14-16 minute în 250 ml de apă.

Feliați ciupercile și avocado.

Pregătiți dressingul: Se amestecă sosul de soia, uleiul de măsline, coaja și sucul de lămâie, sarea și piperul.

Împărțiți amestecul de salată între două farfurii. Se adaugă ciupercile și quinoa fiartă.

La final, adăugați avocado, presărați semințele de cânepă și turnați dressingul pregătit.