Supa este una dintre cele mai bune mâncăruri, care ne încălzește la suflet. Sunteți de acord? Noi da. Din acest motiv, ne-am decis astăzi să vă prezentăm rețeta supei noastre preferate – supa cu praz. Aceasta este deosebit de gustoasă și vă va face bine la corp și la suflet, deoarece prazul este un așa numit „superfood” – are efecte benefice asupra sistemului nostru nervos, ajută la digestie, la tensiunea ridicată, la infecții, dar acționează și ca antioxidant.
Supă cu praz, cartofi și pătrunjel
40 min
25 min
Ușor
4 porții
Rețetă
Valori nutriționale la o porție/bucată
99 kcal
4g proteine
2g grăsimi
17g carbohidrați
Ingrediente
- 50 g de ceapă galbenă
- 100 g de cartofi cruzi tip de gătit B
- 100 g de rădăcină de pătrunjel
- 2× praz (dimensiune medie)
- 1 linguriță de Ulei de rapiță
- 1 l de Supă de legume
- 1 linguriță de cimbru uscat
- sare
- piper