Să mâncăm sănătos devine Mandimu 🩵

Supa de conopidă cu lapte de cocos

Supa de conopidă cu lapte de cocos

45 min 35 min Ușor 4 porții

De ce sunt supele cremă atât de populare la noi? Pentru că sunt ușor de preparat și au un gust extraordinar de bun. Acest lucru este valabil și pentru supa cremă de conopidă.

Rețetă

Adaugă la favorite

Valori nutriționale la o porție/bucată

260 kcal 4g proteine 24g grăsimi 8g carbohidrați

Ingrediente

conopida, ulei-de-masline, salota, ghimbir, apa, lapte-de-nuca-de-cocos, sare, piper

Mod de preparare

Spălați conopida și dați-o pe răzătoarea grosieră.

Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță și se sotează ceapa tocată mărunt. Se adaugă conopida rasă și ghimbirul și se amestecă.

Se toarnă 200 ml de apă și 400 ml de lapte de cocos.

Se fierbe timp de aproximativ 10-12 min până când conopida este moale.

Apoi se ia supa de pe foc, se mixează cu un mixer de mână sau într-un mixer vertical și se condimentează după gust cu sare și piper.