Savurați o dimineață plăcută cu mama tuturor cerealelor. Sigur vă veți îndrăgosti de quinoa sub formă de terci, deoarece este lejeră, conține o mulțime de proteine și, în combinație cu laptele de migdale, reprezintă micul dejun ideal nu doar pentru cei care au intoleranță la lactoză sau la gluten, ci și pentru vegani. Acest terci vă va surprinde cu gustul său plăcut, de unt. Nu vrem să vă impunem fructele pe care să le folosiți, deoarece poate fi diferite de fiecare dată. Chiar și din acest motiv ne plac terciurile atât de mult!

Terci cu quinoa pentru micul dejun
30 min
25 min
Medie
1 porții
Rețetă
Valori nutriționale la o porție/bucată
306 kcal
8g proteine
5g grăsimi
57g carbohidrați
Ingrediente
- 50 g de Quinoa
- 250 ml de Lapte de migdale
- 1 lingură de Miere
- 1 linguriță de Scorțișoară
- 50 g orice fruct proaspăt