Să mâncăm sănătos devine Mandimu Mai multe despre Mandimu

Banana bread

Gustări sănătoase

Banana bread

57 min 57 min 42 min 42 min Ușor Ușor 20 porții 20 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

135 kcal 3 g proteine 4 g grăsimi 20 g carbohidrați

Ingrediente

Banane, Ulei de nucă de cocos, Miere, Ouă, Făină de spelta, Scorțișoară, Lapte, Praf de copt, Sare

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Într-un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița, adăugați uleiul de nucă de cocos topit, mierea (cel mai bine lichidă) și cele două ouă. Apoi, omogenizați totul și adăugați restul ingredientelor – făina integrală, scorțișoara, laptele, praful de copt și sarea.

Amestecați bine și turnați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Opțional, tăiați banana rămasă longitudinal și aranjați-o pe suprafața aluatului.

Introduceți forma în cuptor și coaceți banana bread la 165−175 °C, timp de 40−45 de minute.