Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Amestec cu tempeh și orez

Feluri principale

Amestec cu tempeh și orez

25 min 25 min 20 min 20 min Medie Medie 4 porții 4 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

460 kcal 23 g proteine 10 g grăsimi 69 g carbohidrați

Ingrediente

Orez integral, Tempeh afumat, Ulei de rapiță, Ceapă, Usturoi, Ardei roșu, Sos de soia, Miere

Mod de preparare

Fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. (Orezul integral se fierbe un timp mai lung => 20–25 de minute).

Tăiați tempeh-ul în cubulețe sau în felii subțiri. Curățați ardeiul și tăiați-l julienne. Zdrobiți usturoiul și mărunțiți ceapa.

Încingeți o lingură de ulei de rapiță într-o tigaie și căliți ceapa împreună cu usturoiul.

Adăugați tempeh-ul și ardeiul și căliți încă 10 minute.

Apoi, adăugați sosul de soia și mierea și turnați peste 100 ml de apă. Lăsați apa să se evaporeze, amestecând încontinuu.