Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Amestec de pui cu conopidă și lapte de cocos

Feluri principale

Amestec de pui cu conopidă și lapte de cocos

35 min 35 min 25 min 25 min Medie Medie 2 porții 2 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

450 kcal 30 g proteine 27 g grăsimi 20 g carbohidrați

Ingrediente

Ceapă, Ulei de măsline, Orez Basmati, Pui, Conopidă, Turmeric (Curcumin), Curry, Supă de legume, Sare, Piper, Lapte de nucă de cocos, Usturoi

Mod de preparare

Separați o jumătate de conopidă în buchețele și răzuiți cealaltă jumătate pe răzătoarea mare.

Mărunțiți ceapa și căliți-o în două linguri de ulei de măsline. Adăugați usturoiul zdrobit și căliți în continuare.

Adăugați pieptul de pui tăiat fâșii și prăjiți-l la foc mic.

Adăugați în tigaie conopida răzuită, turnați supa de legume și lăsați se înmoaie cu capac.

După ce conopida a absorbit supa, verificați dacă este destul de moale. În caz că nu, mai turnați apă și lăsați să se absoarbă.

Continuați prin a adăuga buchețelele de conopidă, turmericul, condimentul pentru curry și laptele de cocos.

Fierbeți timp de 10 minute și condimentați cu sare și piper. Serviți cu orez fiert sau cu o lipie.