Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Ardei umplut cu ton

Feluri principale

Ardei umplut cu ton

20 min 20 min 10 min 10 min Ușor Ușor 2 bucăți 2 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

226 kcal 21 g proteine 4 g grăsimi 26 g carbohidrați

Ingrediente

Orez, Ton, Pătrunjel, Mazăre, Ricotta, Sare

Mod de preparare

Turnați apă fierbinte peste orezul instant și lăsați să absoarbă toată apa (în cazul în care este prea multă apă, strecurați orezul).

Tăiați vârfurile ardeilor și îndepărtați interiorul.

Într-un bol, amestecați orezul, tonul, sarea, pătrunjelul, mazărea și brânza ricotta.

Umpleți ardeii cu amestecul creat și serviți.

Păstrați ardeii umpluți în frigider maxim 3 zile.