Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Banane în ciocolată

Gustări sănătoase

Banane în ciocolată

45 min 45 min 5 min 5 min Ușor Ușor 12 porții 12 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

201 kcal 8 g proteine 14 g grăsimi 9 g carbohidrați

Ingrediente

Banane, Fulgi de nucă de cocos, Proteină, Fulgi de ovăz, Unt de arahide, Lapte, Ciocolată neagră, Ulei de nucă de cocos

Mod de preparare

Mixați banana până se va forma o pastă delicată, apoi transferați‑o într‑un bol și adăugați miezul de nucă de cocos, pudra proteică, fulgii de ovăz, untul de arahide și laptele, amestecând până se va forma un aluat.

Tapetați o tavă cu hârtie de copt.

Formați mici cilindri din aluat și plasați‑i pe tavă.

Încălziți ciocolata cu uleiul de nucă de cocos la bain‑marie. Turnați amestecul topit de ciocolată și ulei de nucă de cocos peste cilindri și lăsați să se răcească în frigider minimum 30 de minute.

Serviți bananele răcite și pudrate cu miezul de nucă de cocos.

* Pudra proteică se folosește pe post de supliment alimen‐ tar, deoarece asigură corpului o cantitate mare de proteine. Aceasta este disponibilă în diverse variante și arome.

RECOMANDARE

Puteți să înlocuiți bananele cu fructe de pădure (aproximativ 100 g).