Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Baton de morcovi și ovăz

Gustări sănătoase

Baton de morcovi și ovăz

0 min 0 min 0 min 0 min Ușor Ușor 16 bucăți 16 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

87 kcal 3 g proteine 3 g grăsimi 12 g carbohidrați

Ingrediente

Fulgi de ovăz, Morcov, Semințe de floarea-soarelui, Praf de copt, Scorțișoară, Extract de vanilie, Ouă, Miere

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 170-180 °C.

Se amestecă fulgii de ovăz cu morcovii, semințele de floarea-soarelui, praful de copt și scorțișoara.

Se bat ouăle cu extractul de vanilie și mierea.

Se adaugă la fulgii de ovăz și se amestecă.

Se întinde aluatul pe o tavă mică (20x20 cm) și se presează cu o lingură de lemn.

Coaceți la 170-180°C timp de 12-15 minute.

Tăiați aluatul copt în aproximativ 16 pătrate (bucăți de 3x3) imediat după ce l-ați scos din cuptor.