Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Biscuiți din făină integrală - rețeta de bază

Mic dejun și gustări

Biscuiți din făină integrală - rețeta de bază

27 min 27 min 12 min 12 min Medie Medie 60 bucăți 60 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

13 kcal 1 g proteine 0 g grăsimi 2 g carbohidrați

Ingrediente

Făină de spelta, Ștevia, Praf de copt, Ouă, Zahăr din flori de nucă de cocos, Sare

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 170°C.

Se presară făina într-un bol și se amestecă cu ștevia și praful de copt.

Într-un al doilea bol, se bat gălbenușurile de ou cu zahărul din nucă de cocos. Se bat albușurile cu un praf de sare până se formează vârfuri ferme.

Se combină conținutul celor două boluri și se adaugă ușor albușurile bătute.

Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

Cu ajutorul unei lingurițe, se formează biscuiți din aluat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Puneți biscuiții în cuptor la 160-170 °C timp de 10-12 minute.