Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Biscuiți sărați cu semințe de chia

Mic dejun și gustări

Biscuiți sărați cu semințe de chia

35 min 35 min 15 min 15 min Ușor Ușor 15 bucăți 15 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

86 kcal 3 g proteine 5 g grăsimi 7 g carbohidrați

Ingrediente

Semințe de Chia, Apă, Făină de spelta, Praf de copt, Semințe de in, Semințe de susan, Ulei de măsline, Cimbru, Sare

Mod de preparare

Turnați peste semințele de chia aproximativ 60 ml de apă, amestecați și puneți-le deoparte pentru 10 minute.

Preîncălziți cuptorul la 180 °C, pregătiți-vă o tavă și tapetați-o cu hârtie de copt. Până se va preîncălzi cuptorul, amestecați făina cu praful de copt și puțină sare, adăugând restul semințelor (în afară de cele de chia).

După ce s-au închegat semințele de chia, adăugați-le în bol cu restul ingredientelor, adăugând încă uleiul și cimbrul.

Amestecați bine aluatul și întindeți-l până va fi subțire. În cazul în care se lipește, întindeți-l pe o hârtie de copt.

Tăiați aluatul în mici dreptunghiuri sau în orice formă doriți și coaceți la 175–180 °C timp de 12–15 minute.