Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu banane

Gustări sănătoase

Brioșe cu banane

35 min 35 min 25 min 25 min Ușor Ușor 12 bucăți 12 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

150 kcal 5 g proteine 2 g grăsimi 26 g carbohidrați

Ingrediente

Ouă, Miere, Lapte, Banane, Făină de spelta, Fulgi de ovăz, Scorțișoară

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Într‑un bol mare, bateți ouăle cu mierea, adăugând treptat laptele și bananele zdrobite.

Într‑un alt bol, amestecați celelalte ingrediente uscate.

În bolul cu bananele, adăugați ingredientele uscate și amerstecați până se va forma un aluat.

Răspândiți aluatul uniform în 12 coșulețe pentru brioșe. Coaceți brioșele la 170–180°C, timp de 20–25 de minute. Serviți brioșele fie imediat după ce le scoateți din cuptor, fie după ce s‑au răcit.

RECOMANDARE

Puteți adăuga în aluat 150 g de merișoare us‐ cate sau alte fructe uscate.