Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu banane pentru mic dejun

Mic dejun și gustări

Brioșe cu banane pentru mic dejun

32 min 32 min 25 min 25 min Ușor Ușor 12 bucăți 12 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

261 kcal 7 g proteine 12 g grăsimi 28 g carbohidrați

Ingrediente

Banane, Ouă, Lapte, Miere, Ulei de nucă de cocos, Făină de spelta, Scorțișoară, Fulgi de ovăz, Nuci, Praf de copt

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă 12 coșulețe pentru brioșe.

Zdrobiți bananele într-un bol, adăugați ouăle, laptele, mierea și uleiul de nucă de cocos.

Într-un alt bol, amestecați făina integrală, scorțișoara, fulgii de ovăz, nucile și praful de copt.

Combinați conținutul ambelor boluri și amestecați bine.

Împărțiți aluatul creat în mod uniform în coșulețele pentru brioșe. Coaceți la 170–180 °C, timp de 20–25 minute.