Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu curmale

Gustări sănătoase

Brioșe cu curmale

55 min 55 min 25 min 25 min Ușor Ușor 12 bucăți 12 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

197 kcal 3 g proteine 8 g grăsimi 27 g carbohidrați

Ingrediente

Curmale, Praf de copt, Ulei de nucă de cocos, Ouă, Miere, Lapte de soia, Făină de orez

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Scurgeți apa de la curmalele înmuiate și adăugați‑le într‑un mixer, împreună cu mierea și uleiul de nucă de cocos, mixând până se va forma o pastă omogenă.

În acest amestec, adăugați ouăle, făina, praful de copt și laptele, mixând până se va forma un aluat omogen (în cazul în care aluatul este prea dens, adăugați apă).

Împărțiți aluatul obținut în 14 coșulețe de brioșe. Coaceți brioșele la 170–180°C, timp de 25 de minute. Lăsați brioșele să se răcească și apoi serviți.

RECOMANDARE

Je kunt in plaats van honing ook andere zoetstoffen gebruiken – bijvoorbeeld ahornsiroop, rijst‑ of dadelstroop.