Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu somon

Feluri principale

Brioșe cu somon

35 min 35 min 25 min 25 min Ușor Ușor 10 bucăți 10 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

139 kcal 8 g proteine 5 g grăsimi 16 g carbohidrați

Ingrediente

Făină de porumb, Făină de ovăz, Praf de copt, Lapte bătut, Ouă, Brânză de vaci, Sare, Piper, Ricotta, Somon afumat

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregătiți-vă o formă pentru brioșe și tapetați-o cu coșulețe din hârtie.

Amestecați făinurile împreună cu praful de copt și cerneți totul într-un bol. Apoi adăugați laptele bătut cu oul și amestecați. Adăugați apoi brânza de tip Făgăraș și condimentați cu sare și piper.

Turnați acest amestec în coșulețele pentru brioșe, încercând să le umpleți până la ⅔.

Coaceți brioșele la 170–180 °C, timp de 20–25 de minute. La final, ungeți brioșele cu ricotta și plasați pe ele felii de somon afumat.