Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu spanac

Mic dejun și gustări

Brioșe cu spanac

45 min 45 min 20 min 20 min Medie Medie 6 bucăți 6 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

107 kcal 10 g proteine 5 g grăsimi 9 g carbohidrați

Ingrediente

Spanac, Pui, Ouă, Brânză de vaci, Fulgi de ovăz, Sare

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Tăiați șunca și spanacul în bucăți mari și puneți-le într-un bol. Bateți ouăle și adăugați-le în bol, împreună cu brânza, fulgii de ovăz și sarea. Amestecați bine.

Porționați aluatul în forme pentru brioșe, făcute din teflon sau din silicon (în cazul în care nu aveți aceste forme, plasați-le în coșulețe de hârtie) și coaceți la 170–180°C, timp de aproximativ 25–30 de minute.