Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Brioșe cu ton și busuioc

Feluri principale

Brioșe cu ton și busuioc

40 min 40 min 30 min 30 min Ușor Ușor 6 bucăți 6 bucăți

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

185 kcal 15 g proteine 7 g grăsimi 16 g carbohidrați

Ingrediente

Ouă, Brânză de vaci, Curry, Ceapă, Ton, Făină de spelta, Fulgi de ovăz, Busuioc, Sare, Piper

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

Într-un bol, bateți ouăle cu brânza de tip Făgăraș, sarea, piperul și o linguriță de condiment pentru curry.

Mărunțiți ceapa, scurgeți tonul și adăugați-le în bol peste celelalte ingrediente, împreună cu făina și fulgii de ovăz.

Tăiați busuiocul în bucăți mari și adăugați-l în amestec, omogenizând bine.

Pregătiți-vă coșulețe sau forme pentru brioșe și umpleți-le cu aluatul până sus.

Coaceți brioșele la 180 °C, timp de 25–30 de minute. Înainte de a le scoate din cuptor, verificați cu o scobitoare dacă mijlocul nu este crud.