Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Budincă din gălbenușuri

Gustări sănătoase

Budincă din gălbenușuri

38 min 38 min 3 min 3 min Medie Medie 6 porții 6 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

92 kcal 3 g proteine 5 g grăsimi 12 g carbohidrați

Ingrediente

Ouă, Lapte de nucă de cocos, Amidon de porumb, Zahăr din trestie de zahăr, Păstăi de vanilie

Mod de preparare

Pregătiți-vă o bain-marie. Pentru aceasta, aveți nevoie de două oale, care intră una în cealaltă, eventual o oală și un bol (preferabil din metal, pentru a conduce bine căldura).

Turnați apă în oala mai mare, lăsați să clocotească și apoi reduceți focul la nivelul mediu. În oala mai mică (sau în bol), adăugați toate ingredientele și bateți-le cu telul, până se va crea o spumă – acest proces va dura aproximativ 2–3 minute.

După ce veți obține o spumă, lăsați budinca să se răcească minim 20 de minute.

Împărțiți budinca în pahare și puneți-o în frigider, timp de 15 minute. La final, serviți-o cu puțină brânză de vaci sau cu fructe de sezon.