Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Bulgur cu ciuperci

Feluri principale

Bulgur cu ciuperci

35 min 35 min 20 min 20 min Medie Medie 2 porții 2 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

521 kcal 15 g proteine 17 g grăsimi 79 g carbohidrați

Ingrediente

Ulei de măsline, Ceapă, Usturoi, Bulgur, Ciuperci, Frunze de dafin, Chimen, Supă de legume, Maghiran, Aceto Balsamico, Sare, Piper

Mod de preparare

Se sotează usturoiul tăiat felii subțiri în uleiul de rapiță.

Adăugați ciupercile scurse. Apoi se sărează amestecul și se adaugă măghiranul. Se rumenesc încă 5 minute, apoi se deglasează cu stocul de legume.

Se presară bulgurul și se fierbe cu capacul pus timp de aproximativ 20 de minute.

În timpul gătitului, aveți grijă ca bulgurul să nu se ardă - dacă totuși se arde, adăugați apă. La final, se asezonează cu oțet balsamic și se servește.