Toamna, când peste tot sunt numai dovleci, nu se poate să nu pregătim o supă nemaipomenită, din dovleac hokkaido. Această rețetă vă va încălzi sufletul în zilele friguroase și va alunga toate substanțele toxice din corp. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru eventualele deșeuri, deoarece dovleacul hokkaido se fierbe complet în supă. Este momentul perfect ca să vă bucurați de o doză grozavă de vitamine și de minerale înainte de începutul iernii!

Supă cremă de dovleac
75 min
45 min
Medie
4 porții
Rețetă
Valori nutriționale la o porție/bucată
170 kcal
4g proteine
10g grăsimi
15g carbohidrați
Ingrediente
- 1× ceapă albă mică (tăiat fin)
- 30 g de Unt clarificat
- 500 g de Dovleac Hokkaido
- 500 ml de Supă de legume
- 1 cățel de Usturoi
- 1 linguriță de Nucșoară (grătar)
- puțin sare
- 200 ml de smântână de soia