Să mâncăm sănătos devine Mandimu.

Terci de ovăz la rece

Mic dejun și gustări

Terci de ovăz la rece

10 min 10 min 0 min 0 min Ușor Ușor 2 porții 2 porții

Valori nutriționale la o porție/bucată

Adaugă la favorite

406 kcal 11 g proteine 10 g grăsimi 69 g carbohidrați

Ingrediente

Fulgi de ovăz, Lapte de migdale, Semințe de Chia, Extract de vanilie, Fulgi de nucă de cocos, Miere, Banane, Zmeură

Mod de preparare

Amestecați într-un bol ovăzul, laptele, semințele de chia, extractul de vanilie, fulgii de nucă de cocos, mierea și o jumătate de banană pasată.

Împărțiți amestecul în două pahare și puneți-le la frigider peste noapte.

Dimineața, adăugați doar zmeura și a doua jumătate de banană.

Se servește cel mai bine răcit.